Vis filter
Filter by tag:

Filtere efter type:

Loading results...

Konferencehotel er ofte det ord det første ord vi associerer med, når vi leder efter et mødelokale. Men er det reelt et konferencehotel, du skal bruge, eller kan et andet type mødested eller mødelokale måske bedre løse dine behov?

Du kan specifikt søge på et konferencehotel, men vi vil anbefale at du søger i vores samlede database over mødesteder og mødelokaler, hvorefter du let kan filtrere på de faciliteter og behov du har. Derefter kan du hurtigt komme i direkte kontakt med det mødelokale, der bedst matcher dine behov, hvilket meget vel kan ende med at være et konferencehotel.

Fordele ved konferencehotel

Vælger du et konferencehotel så er du garanteret et mødested, der er dygtige til og erfaring med at afholde er og typer af arrangementer såsom en konference, kursus, event, firmafest og kick-off møde. De kan håndtere alle dine behov og hensyn, hvis blot du giver en dem en briefing. Ofte betyder det også, at det er opmærksomme på og spørger ind til eventuelle ting, du måtte have overset eller problemstillinger, du ikke er opmærksom på. Flere konferencehoteller kan tilmed være behjælpelige med en ansat mødeleder eller ordstyrer, hvis det skulle være nødvendigt.

Konferencehoteller er desuden ofte store forretninger, der både håndterer virksomheder og organisationer i hverdagene og potentielt weekenderne ved specielarrangement, men også private arrangementer i weekenderne. Samtidig har de ofte en så speciel beliggenhed, at private også benytter dem til ferier eller weekendophold.

Alternativer til konferencehotel

Er dit møde af en mindre størrelse såsom en workshop, bestyrelsesmøde, møde ude af huset, inspirationsmøde, innovationsdag eller lignende, så bør du måske kigge på andre muligheder, der giver nogle anderledes eller mere uformellem rammer. Du kan eksempelvis vælge at afholde dit møde på et slot, hvis det skal være noget ud over det sædvanlige, eller holde dit møde på en restaurant, hvis det er maden og hyggen, der skal være i højsædet.