Du finder det største udvalg af lækre, kreative, moderne og historiske mødelokaler i København. Som Danmarks hovedstad kan København byde på noget helt unikt, når det gælder oplevelser i og omkring dit møde.

Spændende mødelokaler i København

Fra Parken til Christian den 4. historiske bygninger er København noget for sig og gemmer da også på et helt skatkammer af unikke mødelokaler, hvis blot man ved, hvor du skal kigge. Dronnings foretrukne mødelokale er også i København, men det skal man nok ikke sætte næsen op efter at kunne benytte. Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser, og indre by byder eksempelvis på en masse moderne mødelokaler i traditioneller historiske omgivelser, hvilket giver en helt unik oplevelse og er specielt godt, hvis man vil have sine mødedeltageres tankesæt væk fra hverdagens arbejde, så de fuldt overgiver sig til din agenda.

Krydr dit møde med unikke oplevelser

Har du behov for at afholde et møde, konference eller workshop ud over det sædvanlige, kan du hente inspiration til events eller oplevelser, der kan kaste et unikt skær over dit mødelokale på Visit Copenhagen. København byder kort og godt på alt, hvad man kan ønske sig at aktiviteter, der kan tage det gode møde til et exceptionelt møde ved ikke bare at finde det rigtige mødelokale blandt alle mødelokaler i København, men også ved at besøge eksempelvis Tivoli eller en anden forlystelsespark, hvis mødet inkluderer udenlandske gæster. Derudover er der mulighed for at sidde med udsigt over Parkens Nationalstadion, udsigt over byens tage eller måske holde mødet på vandet eller med udendørsaktiviteter. Wonderful Copenhagen byder på det hele og i alle prisklasser fra det dyreste og mest eksklusive til det billigste, der dog alligevel har en unik charme.