Er du i tvivl om, hvordan du bruger meetster.dk til at finde stedet til dit næste møde, konference eller event, så er der hjælp at hente her:

Hvordan søger jeg?

Hvis du klikker på meetster-logoet kommer du automatisk til forsiden, hvor du kan søge på mødelokaler og konferencelokaler. Her kan du frit indtaste søgeord og/eller vælge region og kategori (konferencehotel, sportsarena o.lign.). Du kan også se, hvor mange mødelokaler, der er i hver kategori ved at holde musen over “Kategorioversigten” i menuen øverst til venstre. Klikker du blot på Kategorioversigten eller laver du en søgning fra forsiden, kommer du til den udvidede søgning, hvor du kan filtrere på diverse tags, der gør det let for dig at vælge det rigtige mødelokale. Har du valgt en specifik kategori, vil du kun kunne se disse, hvorfor du skal foretage en ny søgning fra forsiden eller vælge en anden kategori i kategorioversigten for at ændre dette.

Hvordan tilmelder jeg mit mødelokale?

Alle kan få deres mødelokale gratis tilmeldt meetster.dk og det tager ikke mere end 2 minutter. Du skal blot vælge “Tilmeld mødelokale” fra menuen. Herefter udfylder du mødelokalets profil (som du altid kan ændre i på et senere tidspunkt) og dine kontaktinfo, hvorefter profilen offentliggøres så snart den er blevet valideret af os. Ønsker du at få fremhævet dit mødelokale samt stå øverst i søgeresultaterne, kan du kontakte Meetster for at høre nærmere om mulighederne.

Mit mødelokale er allerede på meetster – hvordan kan jeg rette i det?

Teamet bag meetster.dk tilføjer løbende nye og spændende mødelokale til siden ved hjælp af gratis profilen. Ønsker du at dit mødelokale skal have en bedre beskrivelse eller bedre synlighed, skal du blot klikke på “Gør krav på dette mødelokale” i højre side af mødelokalet billede øverst på siden. Her indtaster du dine informationer, hvorefter du bliver tildelt kontrollen så snart, vi har haft mulighed for at kontrollere, at mailen tilhører mødelokalet. I kan fortsætte som gratisprofil eller opgradere til en af de andre profiler for at få større synlighed på meetster.
“Ejer” du allerede dit mødelokale på meetster, skal du vælge “Ret mødelokale” i øverste højre hjørne af siden, så kommer du automatisk ind på en side, der viser en oversigt over alle dine mødelokaler, hvor du også kan rette dem. Er du ikke logget ind med dit meetster brugernavn, som du modtog ved oprettelsen af dit mødelokale, så vil du blive bedt om det. Afhængig af browser kan du risikere, at dit login fører til en tom hvid skærm. Sker der, skal du blot gå på meetster.dk igen og klikke på “Ret mødelokale” igen, så du kommer du ind på siden.